Hlavní obsah

Nejpotetovanější muž na světě už nemá žádné nepotetované místo

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tetování patří k oblíbeným koníčkům mnoha lidí. Tolik barvy na těle, jako má Lucky Diamond Rich, ale nemá podle Guinnessovy knihy rekordů na těle žádný jiný muž na světě. Několik vrstev tetování a barva na opravdu choulostivých místech dělá z 49letého Novozélanďana rekordmana.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Lucky Diamond Rich je nejpotetovanějším mužem na světěVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Když se podíváte na tělo Luckyho, řekli byste si, že už opravdu není snad žádné nepotetované místečko. Navíc se na většině těla nejedná pouze o jednu vrstvu, někde jsou tři až čtyři. Řečí čísel je Novozélanďan potetován na 200 procentech těla.

Tvorba uměleckého díla na těle Luckyho zabrala tatérům přes 1000 hodin práce. Nezůstala ušetřena ani velmi choulostivá místa. Barvu má v ušních kanálcích, na vnitřní straně očních víček, mezi prsty na nohou a taky na předkožce.

Stovka tetování navíc už se ztratí, říká chodící omalovánka

Muži

„První tetování jsem si nechal udělat, když mi bylo 16 let. Byl jsem tehdy v cirkuse a nechal jsem si vytetovat žongléry,” prozradil Lucky.

Jeho tělo si od té doby berou do parády známí tatéři napříč oborem. Rekord nejvíce potetovaného muže drží Lucky od roku 2006, kdy vystřídal na trůnu Angličana Toma Lepparda.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám