Hlavní obsah

Na seznámení šel matematik od lesa a našel vytouženou lásku

Novinky, nčs

Seznamovat se prostřednictvím nejrůznějších mobilních aplikací v posledních letech patří k běžné praxi. Jinak to nebylo ani v případě třicetiletého Australana, který se však rozhodl, že na hledání lásky půjde od lesa a zvýší svou šanci u žen díky důsledné přípravě.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Je to prosté. Stáhnete si aplikaci, vyplníte profil, nahrajete několik vlastních fotografií, napíšete o sobě pár vět a jste zařazen mezi další uchazeče o seznámení. Poté už vybíráte mezi ostatními uživateli aplikace, se kterými se v případě vzájemných sympatií můžete domluvit na společné schůzce.

Přesně tak to dělal i nejmenovaný muž z Austrálie, který však nebyl se svojí úspěšnosti u žen spokojen. A protože s tím se vystudovaný matematik nehodlal smířit, vytvořil si pět falešných ženských profilů a dal se na výzkum.

„V podstatě jsem vytvořil takový vzorec. Nahrál jsem na falešné profily ženské fotografie a pozoroval, jaké muže mi bude aplikace doporučovat,” uvedl muž. Ženám se totiž v oné aplikaci každý den zobrazí profily pouze 21 mužů, kteří mohou být na základě vyplněných informací pomyslnou trefou do černého.

Muž našel geniální způsob, jak zlikvidovat svou konkurenci u žen

Muži

„Sledoval jsem, jaké fotografie mají ti muži v profilech, jaké informace o sobě uvádějí a všechno pečlivě zaznamenával,” vysvětluje svůj poněkud podivínský přístup.

Půlroční vztah

Pozorné zkoumání však přineslo kýžené ovoce a po cílené změně jeho profilu se úspěšnost u žen zvýšila až čtyřnásobně. Do aplikace nahrál mimo jiné fotografii z cest, skupinovou fotografii či fotku na pláži bez trička.

Následně už nebyl problém domluvit si vytoužené rande - někdy údajně i dvě denně - a seznámit se s nynější přítelkyní, s níž má v současnosti už půlroční vztah.

„Když jsem jí to po čase řekl, tak se svíjela smíchy, ale pak vlastně tak trochu ocenila moji připravenost a snahu,” dodal matematik.

Reklama

Výběr článků

Načítám