Hlavní obsah

Vykradená restaurace nabízí za dopadení zloděje steaky zdarma

Se zajímavou nabídkou přišla minulé úterý steaková restaurace Tuckaway Tavern and Butchery, nacházející se v americkém městě Raymond ve státě New Hampshire. Za informace, které přispějí k dopadení zloděje, jenž ve stejný den podnik vyloupil, přislíbila finanční částku ve výši dvou tisíc dolarů (téměř 50 tisíc korun) a steaky zdarma na takovou dobu, jak dlouhý bude trest pachatele, píše server New York Post.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Podle policie se zloděj do restaurace vloupal minulý týden v úterý zhruba o půl druhé ráno a odnesl si hotovost přesahující 25 tisíc dolarů (téměř 560 tisíc korun). Podle manažera restaurace se mu podařilo dostat do jednoho z trezorů.

Pachatele, který se do restaurace dostal pomocí páčidla, při činu zachytila bezpečnostní kamera. O krádeži se však jako první dozvěděl až jeden ze zaměstnanců, který ráno přišel do práce.

Restaurace nyní doufá, že se policii podaří muže vystopovat. Aby do pátrání zapojila i veřejnost, přišla na svém Facebooku se zajímavou nabídkou.

„Nikdy jsme si nemysleli, že někdy spustíme takový druh reklamy, ale tady je. Pokud nám někdo z vás pomůže najít chlápka, který nás vykradl, dáme mu dva tisíce dolarů a steaky zdarma na takovou dobu, jak dlouhý bude jeho trest,“ napsal podnik v příspěvku.

Reklama

Výběr článků

Načítám