Hlavní obsah

Dálnici D1 před Prahou zastavila řada nehod

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

STŘEDNÍ ČECHY

Na dálnici D1 před Prahou se na 5,5 kilometru u Říčan staly před polednem dvě nehody, kvůli kterým vznikla dlouhá kolona. V té pak řidiči způsobili další karamboly, které směr na hlavní město zablokovaly. U nehod zasahovali policisté, hasiči i záchranáři.

Článek

Kolona se táhla až na jedenáctý kilometr, nárazově dosahovala i o dva kilometry dále. Podle údajů Centra dopravních informací doporučovali policisté sjet z dálnice na patnáctém kilometru. 

Kolem třinácté hodiny se podařilo částečně dálnici zprůjezdnit. Dlouhá kolona aut se však rozjíždí velmi pomalu a stále je dlouhá několik kilometrů. V nehodách postupně havarovalo více jak deset automobilů.

.: Kliknutím na mapu ji zvětšíte do původní velikosti.

Při prvních srážkách na pátém kilometru se srazily pokaždé dva osobní automobily. Při nehodách bylo i lehce zraněno několik lidí, hasiči museli jednoho z řidičů  Řidiči, kteří nestačili sjet z dálnice u Všechrom, se podle doporučení mají držet v pravém jízdním pruhu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám