Hlavní obsah

MFF KV: Zálohomaty nabízejí slevu i muzeum

Slevu na některý z nealkoholických koktejlů z produkce baru u Vřídla nebo volné vstupné do muzea v Kyselce nabízejí zálohomaty na prázdné PET lahve společnosti Mattoni 1873. Jeden je umístěn u Vřídla a nabízí slevy na koktejly míchané rovněž tam a také ve Dvořákových sadech a druhý stojí ve vestibulu Thermalu a nabízí zmiňované vstupenky do muzea, kam jezdí dvakrát denně zdarma autobus z Divadelního náměstí.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Zálohomat v akci.

Článek

Jedná se o další doprovodnou akci letošního 56. ročníku Mezinárodního filmového festivalu, jehož jsou deník Právo a Novinky.cz hlavními mediálními partnery.

„Speciální autobus jezdí do muzea dvakrát denně,“ uvedl mluvčí společnosti Jiří Bubla s tím, že zdarma vstupenku do muzea lze získat i ve speciálně vypravovaném autobuse u řidiče. První spoj vyjíždí každý festivalový den v deset ráno.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Zálohomat v akci.

„Autobus vyloží cestující přímo u domu Stallburg v Kyselce, odkud vede přímo cesta k muzeu,“ pokračoval mluvčí. „Lidé pak mají zhruba hodinu a půl na prohlídku muzea, ale kdo nechce do muzea, může se jít podívat na prameny nebo kamkoliv jinam se mu bude chtít,“ dodal Bubla.

Podruhé vyjíždí speciální autobusový spoj do Kyselky opět z Divadelního náměstí v půl druhé odpoledne. „Ve čtyři hodiny odpoledne jsou pak lidé nejpozději zpátky v Karlových Varech, aby stihli na festivalu všechny podvečerní a večerní programy,“ konstatoval mluvčí.

V letošním roce muzeum nabízí základní expozici, přičemž kostýmy z televizního seriálu Já, Mattoni budou podle Bubly k vidění ve Vřídelní kolonádě.

Zájem o zálohomaty je poměrně velký. Zvyšující se je i zájem i o autobus jezdící do Kyselky. Zatímco v neděli ráno, kdy začal bus jezdit, využilo dopravy zdarma jen několik jedinců, odpoledne už byl spoj z větší části naplněný. „Příjemně mě to překvapilo,“ komentoval Bubla.

Reklama

Výběr článků

Načítám