Hlavní obsah

55. ročník MFF KV končí. Hvězdy přijely na červený koberec

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

55. ročník mezinárodního filmového festivalu zahájila přehlídka hvězd na červeném koberci. U karlovarského hotelu Thermal se kvůli nim shromáždili fanoušci. Nejvíce očekávali Johnnyho Deppa, který měl zpoždění. K Velkému sálu naopak dorazili Ethan Hawke či Hakeem Kae-Kazim, který v současné době natáčí v České republice.

Záznam: Končí festival v Karlových Varech Video: KVIFF.tv, Novinky

 
Článek

Vedle cen pro filmy v soutěžích si další převezmou Jan Svěrák a právě Hawke, oba dostanou Cenu prezidenta festivalu.

Hakeem Kae-Kazim svou účast na ukončení MFF KV přímo na červeném koberci okomentoval: „Jsem poprvé v Karlových Varech a jsem uchvácen, je tu tolik lidí a je to opravdu velký festival, ani jsem to nečekal. Velmi si to užívám. Nemůžu se dočkat až lidem o tomto festivalu řeknu. Karlovy Vary jsou opravdu nádherné.”

Foto: Petr Horník

Jiří Bartoška s manželkou Andreou

Slavnostní ukončení MFF KV se oproti původním plánům opozdilo. Nejočekávanější star, Johnny Depp, totiž dorazil se značným zpožděním. Fanouškům to nicméně nevadilo. Počkali si. Přivítali ho hlasitým potleskem. Ceremoniál mohl začít.

Foto: Petr Hloušek

Ethan Hawke

Foto: Petr Hloušek

Režisér Jan Svěrák je jedním z letošních laureátů Ceny prezidenta MFF KV

Foto: Petr Horník

Moderátorem závěrečného ceremoniálu je Marek Eben.

Foto: Petr Horník

Hakeem Kae-Kazim

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám