Hlavní obsah

Gibsonovo pyžamo jde do dražby

Novinky, Lenka Hloušková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete vidět, jak vypadá americký herec Mel Gibson v pyžamu? Musíte dorazit do Karlových Varů. V pátek vpodvečer organizátoři filmového festivalu představili novou znělku, v níž slavný hollywoodská hvězda hraje v negližé. Promiňte, v pyžamu. Právě tento kousek oděvu nyní věnovali do dražby. Výtěžek z ní získá nezisková organizace.

Foto: KVIFF - E. Bodkin

Natáčení provázela dobrá nálada.

Článek

Gibson natočením znělky splnil svůj loňský slib, který dal na 49. ročníku MFFKV, na němž převzal Křišťálový glóbus za mimořádný umělecké přínos světové kinematografii. Znělka vznikala ve Spojených státech a je - stejně jako ty minulé, kde se blýskly jiné celebrity světového filmu - více než zdařilá.

Foto: KVIFF - E. Bodkin

Šaramantní, v pyžamu. Tak se představí letos filmovým divákům Mel Gibson ve Varech.

Americký herec ji natočil ve světlém pyžamu. A právě to získá do dražby oficiální neziskový partner 50. ročníku MFFKV Aliance žen s rakovinou prsu. Peníze půjdou na její osvětovou činnost.

Finanční prostředky na svou činnost bude shromažďovat po celou dobu konání filmařského svátku. Unikátní stánek, Prsní dóm, otevře slavnostně v ulici T. G. Masaryka v sobotu ve dvě odpoledne. Program uvede herečka Iva Pazderková. Každý, kdo do něj zavítá, zakoupí si tam občerstvení, nápoj, případně jinou drobnost přispěje na její budoucí chod.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám