Hlavní obsah

Na festivalu ve Varech se školily opravdové filmové polibky

Novinky, toh
Karlovy Vary

Moderátor a bavič Leoš Mareš se v neděli na filmovém festivalu v Karlových Varech pustil do netradiční akce. Ikona bulvárních novinářů byla lákadlem Školy filmových polibků.

Foto: Tomáš Holý, Právo

Leoš Mareš uváděl Školu filmových polibků

Článek

Kdo by však čekal smyslné pohledy či vášnivé líbání s nějakou z přítomných slečen, byl by zklamán. Mareš totiž odmítl políbit také jednu z bulvárních novinářek, která o to požádala. Řekl jí, že si musí najít partnera.

Oblíbený bavič vystoupil u hotelu Thermal ve třináct hodin odpoledne a ihned se stal terčem skupinky převážně bulvárních novinářů. Přestože Mareš rozhodně nepatří mezi filmové celebrity, fotografové se mohli přetrhnout, aby získali dobrý snímek.

Foto: Tomáš Holý, Právo

Leoš Mareš uváděl Školu filmových polibků

Skutečné polibky však na akci rozdávali pouze návštěvníci festivalu. Mareš, pro mnoho lidí většinou vtipný moderátor, u stánku pouze bez zábavných komentářů postával. Ti, co se veřejné líbačky nemohli zúčastnit a chtěli by, nemusí smutnit. Návod na opravdový filmový polibek není těžký.

Jak na opravdový filmový polibek:
1. Nejprve muž uchopí ženu v pase.
2. Poté muž ženu nakloní pod úhlem 45°.
3. Muž se zadívá hluboce do ženiných přivřených očí.
4. Muž si ženu pomalu přitahuje blíže až do kontaktní vzdálenosti.
5. Jejich rty se konečně setkají v dlouhém nepřerušovaném polibku.
6. Žena po polibku jemně vzdychne.

Reklama

Související články

Hostinští před festivalem hosty nešidili

Spíše pozitivně dopadly dosavadní kontroly inspektorů České obchodní inspekce (ČOI) v Karlových Varech, které se uskutečnily týden před zahájením mezinárodního...

Filmový svátek v Karlových Varech zahájen

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech zahájil v pátek večer svou 45. sezónu. Do Velkého sálu hotelu Thermal přijala pozvání řada známých českých...

Výběr článků

Načítám