Hlavní obsah

Zellwegerová přijede do Varů možná jako baťůžkářka

– KARLOVY VARY
Novinky, far, lh

Ani hvězdě hollywoodské velikosti se nevyhýbají trable obyčejných lidí. Podle informací tiskové mluvčí karlovarského festivalu Uljany Donátové se americké herečce Renée Zellwegerové ztratila všechna zavazadla na londýnském letišti. I přes tuto nepříjemnost přijela na opening festivalu v Karlových Varech.

Článek

Hlavní star 42. ročníku MFF KV, herečka Renée Zellwegerová přišla o zavazadla, v nichž měla připraveny luxusní šaty na zahajovací ceremoniál. "Probíhá pátrání. Paní Zellwegerová je však tak velkorysá, že přesto přijede. Možná jako baťůžkářka, uvidíme," řekla Novinkám Donátová.

Představitelka Bridget Jonesové (38), laureátka Oscara a tří Zlatých Globů Renée Zellwegerová dnes na slavnostním galavečeru předá Křišťálový globus za mimořádný umělecký přínos legendě české animace Břetislavu Pojarovi. V sobotu osobně uvede předpremiéru životopisného snímku Miss Potter, v němž ztvárnila titulní roli autorky oblíbených knih pro děti z přelomu 19. a 20. století.

Zamilovaná, nezamilovaná

Světová bulvární média v minulých dnech informovala, že hollywoodská hvězda přijíždí do Varů čerstvě zamilovaná. Jejím vyvoleným má být manažer společnosti CAA, která ji zastupuje.

Zellwegerová spustila drby před čtrnácti dny, kdy si na slavnostním ceremoniálu Women in Film Awards nesedla ke stolu sponzorů, jak je zvykem, ale právě k manažerům firmy CAA. Mluvčí herečky spekulace odmítla.

Sama Zellwegerová počátkem roku uvedla, že věří, že potká novou lásku. "Mým cílem pro tento rok je koncentrovat se na lepší zvládnutí mého osobního života, hodně vařit a zaměřit se na svou kočku!" sdělila s nadsázkou.

Reklama

Výběr článků

Načítám