Hlavní obsah

Festivalová nástěnka nabízí naději získat vstupenku na vyprodaná představení

Právo, vor
KARLOVY VARY

Jednou z mimořádných možností, jak se dostat na filmové představení, které se zdá být beznadějně vyprodané, je festivalová nástěnka. Nachází se na jedné ze stěn ve vestibulu hotelu Thermal a každý den je na ní umístěna řada nabídek vstupenek.

Foto: Rudolf Voleman, Právo

Festivalová nástěnka pomáhá i radí.

Článek

„Chodím sem každý den, protože se mi už dvakrát podařilo sehnat vstupenky na film, na který jsem chtěla jít, ale vstupenky v kase na něj už nebyly,“ uvedla studentka Jana z Prahy, která je na festivalu již potřetí v řadě.

„Ještě se mi nestalo, že by někdo chtěl za lístky víc peněz, než za kolik se prodávají v pokladnách, a to se mi líbí. Hlavně se tady vstupenky vyměňují,“ ukazovala na inzerát s nabídkou na směnu vstupenek.

„Když člověk nesežene vstupenku, a chce film opravdu vidět a nepomůže ani nástěnka, musí to risknout a jít si sednout dlouho dopředu před kinosál, zda některá sedadla těsně před projekcí nakonec nezůstanou volná. K tomu je třeba ale samozřejmě mít akreditaci,“ dodala Jana.

Nejenom inzeráty na vstupenky jsou ale na festivalové nástěnce umístěny. Díky nástěnce se scházejí party, jak dokládá jeden z inzerátů: „Hledám Kryštofa a jeho partu!!! Sraz po dvanácté na F - baru. Hanka“

Další hledal výhodnou dopravu: „Hledám někoho, kdo jede na koncert Pearl Jam nebo Rolling Stones a má jedno místo v autě. Děkuji“ Další inzeráty upozorňují na možnost ubytování v soukromí. Jiní inzerenti hledají věci, které na festivalu ztratili, jeden z nich kupříkladu takto sháněl svoji ztracenou láhev rumu.

Reklama

Výběr článků

Načítám