Hlavní obsah

Praktické informace a doprovodný program FFF

Novinky, Kateřina Farná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Festivalovými a projekčními místy pražského Fresh Film Festu budou Palác Akropolis, kina Aero a Světozor, Divadlo Ponec, Letní kino na Střeleckém ostrově, pro účely festivalu vybudované Letní kino na Parukářce s nafukovacím plátnem a Nová scéna Národního divadla. Doprovodný program se bude konat v Paláci Akropolis a Divadle Ponec.

Článek

UBYTOVÁNÍ

Kemp a hostel Žižkov

Kemp a hostel Žižkov Sídlí dvě minuty chůze od kina Aero, venkovní vyhřívaný bazén, letní bar, trampolína, WI-FI zdarma. Cena za noc: 150 Kč/osoba, 120 Kč/stan pro 2 (+dítě), 130 Kč/osobní auto.

Kemp a hostel Žižkov Sídlí dvě minuty chůze od kina Aero, venkovní vyhřívaný bazén, letní bar, trampolína, WI-FI zdarma. Cena za noc: 150 Kč/osoba, 120 Kč/stan pro 2 (+dítě), 130 Kč/osobní auto. Kolej AMU

Kemp a hostel Žižkov Sídlí dvě minuty chůze od kina Aero, venkovní vyhřívaný bazén, letní bar, trampolína, WI-FI zdarma. Cena za noc: 150 Kč/osoba, 120 Kč/stan pro 2 (+dítě), 130 Kč/osobní auto. Kolej AMU Nově zrekonstruovaná kolej v centru Prahy, apartmány s max. 3 pokoji pro max. 6 lidí se společnou předsíní, koupelnou a WC, kuchyňky na každém patře, možnost připojení k internetu v celé budově (nutný kabel). Cena za noc: od 380 Kč/osoba.

Kemp a hostel Žižkov Sídlí dvě minuty chůze od kina Aero, venkovní vyhřívaný bazén, letní bar, trampolína, WI-FI zdarma. Cena za noc: 150 Kč/osoba, 120 Kč/stan pro 2 (+dítě), 130 Kč/osobní auto. Kolej AMU Nově zrekonstruovaná kolej v centru Prahy, apartmány s max. 3 pokoji pro max. 6 lidí se společnou předsíní, koupelnou a WC, kuchyňky na každém patře, možnost připojení k internetu v celé budově (nutný kabel). Cena za noc: od 380 Kč/osoba. Koleje Jarov

Kemp a hostel Žižkov Sídlí dvě minuty chůze od kina Aero, venkovní vyhřívaný bazén, letní bar, trampolína, WI-FI zdarma. Cena za noc: 150 Kč/osoba, 120 Kč/stan pro 2 (+dítě), 130 Kč/osobní auto. Kolej AMU Nově zrekonstruovaná kolej v centru Prahy, apartmány s max. 3 pokoji pro max. 6 lidí se společnou předsíní, koupelnou a WC, kuchyňky na každém patře, možnost připojení k internetu v celé budově (nutný kabel). Cena za noc: od 380 Kč/osoba. Koleje Jarov Kompletně zrekonstruované pokoje s vlastní koupelnou a kuchyňkou, starší pokoje v apartmánech se společnou kuchyňkou a koupelnou. Cena za noc: od 330 do 760 Kč.

Kemp a hostel Žižkov Sídlí dvě minuty chůze od kina Aero, venkovní vyhřívaný bazén, letní bar, trampolína, WI-FI zdarma. Cena za noc: 150 Kč/osoba, 120 Kč/stan pro 2 (+dítě), 130 Kč/osobní auto. Kolej AMU Nově zrekonstruovaná kolej v centru Prahy, apartmány s max. 3 pokoji pro max. 6 lidí se společnou předsíní, koupelnou a WC, kuchyňky na každém patře, možnost připojení k internetu v celé budově (nutný kabel). Cena za noc: od 380 Kč/osoba. Koleje Jarov Kompletně zrekonstruované pokoje s vlastní koupelnou a kuchyňkou, starší pokoje v apartmánech se společnou kuchyňkou a koupelnou. Cena za noc: od 330 do 760 Kč. Apartmány Sklep

Nové apartmány s kuchyňkou, koupelnou a televizí pro 5 až 8 osob, zrekonstruované hostelové pokoje se společnou kuchyňkou a koupelnou, možnost snídaní či polopenze, parkování v garáži (od 200 Kč/den), WI-FI zdarma. Cena: 350 Kč/osoba.

AKREDITACE A VSTUPENKY

Akreditací lze zakoupit v pokladnách všech festivalových míst. Cena od 150 Kč (jeden den) do 590 Kč (celý festival). Zároveň je možné kupovat si vstupenky na jednotlivá představení za jednotnou cenu 69 Kč. K dispozici jsou slevy také pro seniory nebo držitele ZTP.

PRO DĚTI

V sobotu a neděli bude pro rodiny s dětmi připraven v kině Aero program Fresh Family, který představí skvost Max a maxipříšerky režiséra Spikea Jonzeho. Vstupenka za 30 Kč.

DIVADLO, KONCERTY A VÝSTAVY

V rámci nefilmového programu budou mít návštěvníci možnost vidět divadelní představení Případy doktora Toureta v režii Anny Polívkové v divadle Ponec, v Paláci Akropolis projekt Radia Ivo (Petr Marek, Johana Švarcová, Karel Machuca), výstavu mladého německého fotografa Stefana Höderatha v showroomu 22PRESENTS nebo výstavu komiksových prací Vladimira 518 v Paláci Akropolis. Od čtvrtečního do nedělního večera bude v Paláci Akropolis probíhat také hudební program, čtvrteční večer bude patřit kapele JI & Mother Ducks. Vstupné na tento koncert bude zdarma, z dalších kapel se představí například duo Table.

WORKSHOPY

Ve dvou dílnách (střihová a kameramanská) nabídnou lektoři Aeroškoly zájemcům všech věkových kategorií seznámení se základními pravidly filmařské práce a jejich okamžité praktické vyzkoušení. Workshopy budou probíhat v průběhu čtvrtečního a pátečního odpoledne v kině Světozor.

DESIGNSHOP

Každý den od 16.00 do 24.00 bude v Paláci Akropolis otevřen obchůdek také s designem tvůrců, jako jsou například Zdeněk Vacek či designérské duo Whitefruits. V nabídce nebudou chybět produkty od značek Yellowjacketangel, Janji Prokič, Schmucig, Acid design, My square, Weggart a objeví se zde také tradiční recyklované festivalové tašky z banneroviny, které letos pro Fresh Film Fest exkluzivně navrhla designérka Anna Kozová, držitelka ceny Czech Grand Design.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám