Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Zátopek ztrácí, má dva zdatné soupeře z USA

Novinky, kat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Emil Zátopek si více než 20 let po smrti připisuje další vítězství. Zatímco minulý víkend v českých kinech triumfoval s obrovským náskokem, po posledním víkendu už jeho finiš není tak přesvědčivý. Necelých 39 tisíc diváků mu ale i tak na první příčku stačilo.

Foto: Lucky Man Films / Dušan Martinček

Emila Zátopka ztvárnil Václav Neužil.

Článek

Do českých kin se stále nejvíc chodí na Zátopka. Životopisný film Davida Ondříčka mapuje nejen veleúspěšnou kariéru hvězdného českého atleta a čtyřnásobného olympijského vítěze, ale i jeho rodinný život, pevnou vůli a odhodlání. V titulní roli exceluje Václav Neužil, jeho ženu Danu hraje Martha Issová.

Foto: Wattpad

Ústřední dvojici ve filmu After: Tajemství hrají Josephine Langfordová a Hero Fiennes Tiffin.

Na záda Zátopkovi dýchá americké romantické drama After: Tajemství. Ústřední pár před sebou má těžkou zkoušku: Tessa má možnost získat práci svých snů v Americe, zatímco Hardin touží po společném životě v Londýně. Dokáže některý z aktérů svůj sen pro lásku obětovat? Nebo bude lepší obětovat svým snům vztah? V hlavních rolích se objeví mladí neokoukaní herci Hero Fiennes Tiffin a Josephine Langfordová.

Pomyslný bronz patří akčnímu fantasy filmu Shang-Chi a legenda o deseti prstenech. Jeho hlavní postavou není typický marvelovský superhrdina, je čínského původu a zdaleka není tak „profláklý” jako Hulk, Iron Man nebo Black Widow. Shang-Chi žije v San Franciscu a skrývá mnohá tajemství. Jedním z nich je, že jeho otec díky záhadnému artefaktu už tisíc let vládne zločinecké organizaci Deset prstenů. Jeho syn se před ním schovává, což si mocný tatík pochopitelně nenechá líbit...

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.1.Zátopek38 895
2.-After: Tajemství36 021
3.-Shang-Chi a legenda o deseti prstenech33 278
4.2.Prvok, Šampón, Tečka a Karel22 129
5.6.Mimi šéf: Rodinný podnik13 163
6.3.Tlapková patrola ve filmu9 544
7.4.Free Guy6 334
8.5.Deníček moderního fotra5 272
9.7.Gump - Pes, který naučil lidi žít3 228
10.44.Atlas ptáků1 791
Zdroj: Unie filmových distributorů

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám