Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: V prázdných kinech zápasí teenagerská romance a Šarlatán

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Návštěvnost kin jde opět ke dnu. „Vítězný“ film After: Přiznání nasbíral za víkend 15 tisíc diváků. Do žebříčku top 10 návštěvnosti se dostávají i tituly, které mají 2 tisíce diváků.

Foto: CinemArt

Role Jana Mikoláška se zhostil Ivan Trojan.

Článek

After: Přiznání je americká teenagerská romance. Hodná dívka Tessa a tajemný Hardin v ní prožívají „osudovou lásku“. Tessa se ale dozví o sázce, která jejich vášni předcházela, a jedno Hardinovo ošklivé tajemství z minulosti. „Zlý“ Hardin totiž využíval dívky a teď se mu to může vymstít.

Druhý je pořád Šarlatán, český film o léčiteli Janu Mikoláškovi, na kterého se v průběhu několika desetiletí obracely s prosbou o pomoc tisíce lidí ze všech společenských vrstev včetně nejvýznamnějších osobností politického i kulturního života. Mikolášek byl člověk bez odborného lékařského vzdělání, ale s nevšedním a nevysvětlitelným nadáním.

Ani na třetím místě žádná změna. Dožívá tam americká akční sci-fi Tenet Christophera Nolana. Její hrdina v temném světě mezinárodní špionáže bojuje o záchranu celého světa. Vydává se na extrémně komplikovanou misi, ve které pro časoprostor neplatí pravidla.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.1.After: Přiznání15 268
2.3.Šarlatán10 411
3.2.Tenet10 026
4.-Ženská pomsta9 603
5.-Děda, postrach rodiny5 675
6.4.Mulan5 532
7.31.Krajina ve stínu4 486
8-Vyšinutý2 315
9.5.Štěstí je krásná věc2 004
10.15.Princezna zakletá v čase1 865
Zdroj: Unie filmových distributorů

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám