Hlavní obsah

Vychováni vlky. Harmonický život na vzdálené planetě se zvrhne ve válku

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vizuálně lákavý trailer nabízí sci-fi seriál producenta Riddleyho Scotta Vychováni vlky. Začne 4. září na HBO GO.

Trailer série Vychováni vlkyVideo: HBO

 
Článek

Série se odehrává po zničení pozemské civilizace na vzdálené planetě, kde androidi vychovávají lidské potomky. Androidi Otec a Matka zajišťují harmonické prostředí, ale náboženské rozdíly začnou ohrožovat soudržnost kolonie.

Hlavních rolí se ujali Amanda Collinová, Abubakar Salim, Niamh Algar, Jordan Loughran, Matias Varela, Felix Jamieson, Ethan Hazzard či Ivy Wongová.

V tvůrčím týmu Scottovy společnosti Scott Free Productions figurují mimo jiné scenárista Aaron Guzikowski, David W. Zucker, Jordan Sheehan či Adam Kolbrenner a Mark Huffam.

Foto: HBO

Vychováni vlky

Samotný Ridley Scott, veterán filmové sci-fi, režíroval první dvě epizody desetidílné série. Pro televizi dosud ještě nikdy netočil. Proslul hlavně prvním Vetřelcem a snímky jako Blade Runner, Gladiátor, Černý jestřáb sestřelen, Americký gangster a Prometheus. V příbězích ze světa Vetřelce chce ještě pokračovat, jeho chystaný prequel zatím nemá název.

Reklama

Výběr článků

Načítám