Hlavní obsah

V romantické komedii Tenkrát podruhé se cestuje v čase. Sci-fi ale nečekejte

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co by se stalo, kdybychom si mohli zopakovat ty nejkrásnější okamžiky našich životů? Přesně s touhle myšlenkou si pohrává nová francouzská komedie Tenkrát podruhé. Neočekávejte ale žádné zázraky. Cestování v čase tu probíhá díky perfektní práci speciální zážitkové agentury, která jakoukoli dobu nebo okamžik dokáže vytvořit s pomocí profesionálních herců a filmové techniky.

Komedie Tenkrát podruhé

 
Článek

Zatímco většina klientů popustí uzdu své fantazii a touží se podívat na dvůr Ludvíka XVI. či zažít pověstný alkoholový dýchánek s Ernestem Hemingwayem, hlavní postava filmu Victor vysloví neobvyklé přání: rád by znovu prožil první rande se svou ženou. Dobu, kdy v něm ještě dokázala vidět víc než jen páprdu v dědkovském pyžamu.

Chytrá romantická komedie Tenkrát podruhé představuje francouzské herecké legendy Daniela Auteuile a Fanny Ardantovou a opírá se zejména o neotřelý scénář. Po uvedení v hlavním programu letošního festivalu v Cannes se dočkala nadšeného přijetí ze strany diváků recenzentů a pyšní se srovnáním s takovými klasikami romantického filmu jako Láska nebeská nebo třeba Amelie z Montmartru.

Foto: festivalff

Victor toužil pouze po tom vrátit se zpět do nespoutaných sedmdesátých let a znovu prožít první rande se svou ženou.

Do kin ji od 2. ledna posílá KVIFF Distribution – společný distribuční label MFF Karlovy Vary, České televize a Aerofilms. Už od poloviny prosince ji ale mohou diváci vidět ve speciálních vánočních předpremiérách, završených sérií silvestrovských předpremiér v celé síti multikin CineStar. Seznam všech předpremiér najdete na  aerofilms.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám