Hlavní obsah

V Rodu draka je trochu moc sexu, postěžoval si Matt Smith

Herec Matt Smith si posteskl, že fantasy seriál Rod draka možná obsahuje až moc erotiky. Velkorozpočtový projekt produkuje společnost HBO.

Foto: HBO

Matt Smith

Článek

Herec, který ztvárnil prince Deamona Targaryena, připustil, že si při práci kladl otázku, jestli potřebují další sexuální scénu. Ale tvůrčí tým tvrdil, že potřebují.

„Bylo toho trochu moc, pokud chcete můj názor,“ uvedl.

„Myslím, že se musíte zeptat sami sebe: Co děláte? Reprezentujete tu knižní předlohu, nebo rozřeďujete knihy, aby reprezentovaly dobu (ve které žijeme)? Myslím, že vaše práce je reprezentovat knihy pravdivě a upřímně, jak byly napsány.“

Desetidílné drama má premiéru 22. srpna na HBO a na streamovací platformě HBO Max. Odehrává se 200 let před událostmi seriálu Hra o trůny. Vychází z knihy George R. R. Martina Oheň a krev.

Foto: HBO

Emma D'Arcy a Matt Smith

S autorem předlohy spolupracovali také spoluautor seriálu, producent a scenárista Ryan Condal, spoluautor seriálu, producent a režisér Miguel Sapochnik a producentka a scenáristka Sara Hessová.

Vedle Smithe hrají Paddy Considine, Olivia Cooková, Emma D‘Arcy, Steve Toussaint, Eve Bestová, Fabien Frankel, Sonoya Mizunoová či Rhys Ifans.

Reklama

Výběr článků

Načítám