Hlavní obsah

Tvůrce legendárních Narcos zkusí seriál s Wesleym Snipesem

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Wesley Snipes a Kevin Hart mají být hvězdami nového seriálu True Story, který připravuje showrunner (něco mezi autorem a producentem, pozn. aut.) legendárních Narcos Eric Newman.

Foto: Profimedia.cz

Wesley Snipes

Článek

True Story má být drama ve formě minisérie, kterou nabídne internetový Netflix.

Eric Newman si už vysloužil úctu kritiky díky seriálu Narcos inspirovanému skutečným osudem zločince Pabla Escobara a dějinami drogové mafie. Série byla oceňována za téměř dokumentární pečlivost při líčení narkomafie i za herecké výkony Boyda Holbrooka a Wagnera Moury, který hrál Escobara. Narcos obdrželi v roce 2016 dva Zlaté glóby za nejlepší drama a za nejlepšího herce (Moura).

Foto: Profimedia.cz

Kevin Hart

„Nikdy v mé kariéře jsem nebyl tak nadšený z nějakého projektu. Vždy jsem byl fanouškem Wesleyho Snipese a pracovat s ním je prostě bomba,“ řekl Kevin Hart, který bude i výkonným producentem.

Hart hraje komika jménem Kid, který se po dlouhé době dává dohromady se starším bratrem Carltonem (Snipes) během turné ve Filadelfii. Jistý spor však ohrožuje Kidovu budoucnost.

Foto: Netflix

Pablo Escobar v seriálu Narcos

„Kariéra Kevina Harta je určena odvážnými tvůrčími rozhodnutími a Wesley Snipes je legendární talent — dohromady jsou skutečně týmem snů,” dodal Newman.

Wesley Snipes se proslavil v devadesátých letech akčními filmy Demolition Man, Vlak plný peněz a Blade. Poslední léta se protlouká už jen béčkovými produkcemi, s kvalitními dramaty tedy moc zkušeností nemá.

Reklama

Výběr článků

Načítám