Hlavní obsah

Talk show s Pavláskem a nesnesitelný génius Kotek na Primě

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Seriál Einstein o nesnesitelném geniálním profesorovi, který vyšetřuje kriminální případy, talk-show Lukáše Pavláska Na Pavláska nebo v zahraničí velmi populární hudební show Zlatá maska. To jsou novinky TV Prima.

Foto: Prima

Vojtěch Kotek v seriálu Einstein

Článek

Hrdinou krimiseriálu Einstein je Filip Koenig (Vojtěch Kotek), „sexy génius a nejmladší profesor, který kdy vůbec přednášel teorii fyziky na univerzitě“. Tento pravnuk Alberta Einsteina trpí dědičnou Huntingtonovou chorobou (vzácné, nevyléčitelné a dědičné neurodegenerativní onemocnění mozku, charakteristické nekoordinovanými trhavými pohyby těla a snížením mentálních schopností), proto je nucen žít svůj život naplno, než se z něj stane troska, nebo zemře.

Když se pokusí ukrást léky, aby zpomalil zhoršování svého zdravotního stavu, je zatčen a poslán do vězení. A tam začne jeho kriminalistická kariéra, když se přimotá k vyšetřování vraždy. Vyšetřovatelka Lenka Vrabcová má ráda pořádek a předpisy a nesnesitelný génius Filip ji vytáčí, výsledky však mají a šéf kriminálky je nadšený.

Foto: Prima

Eva Josefíková

V dalších rolích seriálu, který začne 14. března, se představí Anna Polívková (Lenka), Pavel Zedníček (šéf kriminálky) a Eva Josefíková (sexy analytička Soňa).

Nová talk show Lukáše Pavláska nazvaná Na Pavláska začala 18. února. Pro začátek si pozval třeba Aleše Hámu, Jiřího Mádla, Tomáše Matonohu, Marka Lamboru, Nikolu Muchu nebo Ondřeje Sokola. Vedle hravých rozhovorů Pavlásek předvede i stand-up.

„V každé epizodě přivítám tři hosty. Od ostatních talk show je ale ta má odlišná tím, že si s třemi hosty povídám zároveň. Nejprve přijde první host, poté přichází další a na závěr jsou již na pódiu všichni tři dohromady, kdy již mezi nimi probíhá interakce. Z hovoru, jak si povídáme, samovolně vyplyne vtipná scénka či skeč nebo přímo interaktivní improvizovaná hra,“ vysvětlil Pavlásek.

Foto: Prima

Lukáš Pavlásek

Zlatá maska (původně The Masked Singer) začíná 20. března. Nejde v ní jen o zpěv, diváci se budou snažit zjistit, kdo je osobnost pod maskou. Show už se vysílala v USA, ve Velké Británii, v Bulharsku, Německu nebo Nizozemí. Pořad podobně jako Česko Slovensko má talent vzniká ve spolupráci se slovenskou TV JOJ. Režie se tentokrát ujal Tomáš Eibner. Bavit vás budou detektivové (čtyři známé osobnosti), kteří budou komentovat předvedené výkony, a dvanáct soutěžících – šest Čechů a šest Slováků.

„Já jsem to neuhodla ani jednou, přitom miluju soutěže, ale tohle mě dovádí k zuřivosti,“ poznamenala jedna z aktérek pořadu Jiřina Bohdalová.

Foto: Prima

Zlatá maska

Pořad Z místa činu ukáže, jak postupují kriminalisté během řešení konkrétních případů. „Emoce, napětí i rozuzlení – to vše v jediném pořadu,” slibuje Prima. Premiérové díly poběží každý všední den od 3. března v 16.00 na televizi

Prima. Moderování pořadu se ujme Martin Pyco Rausch. Již dříve se začal vysílat  také Superšéf se Zdeňkem Pohlreichem.

TV Prima se stěhuje do Strašnic

Kultura

Reklama

Výběr článků

Načítám