Hlavní obsah

Šéfka a Chlap. Nova představila seriálové novinky s Winterovou, Dykovou a Maštalírem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jarní novinky představila TV Nova. Jde především o krimi seriál Šéfka s Kateřinou Winterovou a seriál Chlap s Tomášem Maštalírem v hlavní roli. Ve výrobě jsou i další série.

Foto: TV Nova

Mimořádné intelektové nadání s Tatianou Dykovou

Článek

Desetidílná Šéfka podle autorů nebude jen o vyšetřování zločinů, ale i o silných osobních příbězích hlavních postav.

Tým ve složení major Karla Langerová (Kateřina Winterová), kapitán Richard Čech (Jan Holík) a kapitán Jan Trunpeta (Petr Konáš) vyšetřuje v každém díle případ vraždy. Karla na vlastní pěst pátrá ještě na mnohem osobnější rovině – snaží se objasnit případ smrti svého manžela, bývalého policisty, který byl zastřelen ve službě. To spustí řetězec událostí, jenž nakonec ovlivní osudy všech v jejím okolí.

Následovat bude nový seriál Chlap, ve kterém úspěšný doktor Ondřej Frank (Tomáš Maštalír) následkem zranění ztratí část paměti.

„Seriál inspirovaný skutečným příběhem ukazuje nejen jeho úpornou snahu o pochopení nové reality a sama sebe, ale i dávku pochopení od svého nejbližšího okolí, které je úplně jiné, než jaké si jej pamatuje,” tvrdí tvůrci. Přesné datum premiér zatím není známo.

Foto: TV Nova

Herečka Kateřina Winterová

Současně se začal natáčet nový kriminální seriál Mimořádné intelektové nadání s Tatianou Dykovou v hlavní roli.

„Marta je pronikavě inteligentní uklízečka, která přes svůj disrespekt k uniformám se stane součástí vyšetřovacího týmu jako konzultantka a spolu s kapitánem Kreinerem (Roman Zach) rozplétá komplikované případy vražd,” nastínili autoři série.

Uvedeny budou také nové díly starších seriálů jako Specialisté, Dáma a Král i Ulice.

Reklama

Výběr článků

Načítám