Hlavní obsah

Prima startuje nový kanál Prima Show. Bude pro ženy

V pondělí 25. října se rozjíždí Prima Show, nový televizní kanál určený hlavně pro ženy od 15 do 45 let. Nabídne reality shows, módu a nákupy.

Foto: Prima

Pořad Like House 2 v čele s Agátou Hanychovou

Článek

Česká show Like House 2 spojí partu influencerů s Agátou Hanychovou a pořad Královny butiků je podle Primy „mixem napětí, soutěžení, nákupů, stylingu a módních tipů předního českého stylisty Filipa Vaňka”.

Převládat však bude zahraniční produkce - reality shows Krásky a šprti, Ostrov pokušení, Výměna manželek USA nebo Slunce, sex a rodiče v patách.

„Volně dostupný televizní kanál dominantně zaměřený na reality show na českém trhu chyběl, a proto přicházíme s Prima SHOW. Nový kanál si klade za cíl oslovit mladé diváky, především ženy, ať už prostřednictvím původních nebo zahraničních show,” uvedl generální ředitel skupiny Prima Marek Singer.

„Ze zahraničních reality show jsme do programového schématu vybrali mix titulů, které slibují dramata, dojetí, lásku i kontroverzi. Například americká show Ostrov pokušení je skutečně nevšední formát nabitý emocemi od začátku do konce. Pořad Krásky a šprti zase propojí dva absolutně odlišné světy a americká Výměna manželek je legendou mezi reality show. Myslím, že se diváci budou skvěle bavit,“ tvrdí programový ředitel skupiny Prima Roman Mrázek.

Reklama

Výběr článků

Načítám