Hlavní obsah

Nova začne vysílat svatby párů, které se neznají

Právo, Jana Perglerová

Pořad podle zahraniční licence nazvaný Married at First Sight (Svoji na první pohled), který zatím nemá český název, bude jedinou podzimní programovou novinkou televize Nova. Půjde o netradiční seznamku, ve které se představí nezadaní odvážlivci, kteří v minulosti vyzkoušeli různé způsoby seznámení a nenašli svůj protějšek.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Vladimír Polívka bude nově moderovat pořad Tvoje tvář má známý hlas.

Článek

Výběr partnera tentokrát přenechají odborníkům, kteří ze zájemců vytvoří po absolvování testů dvojice. Páry se ale spolu poprvé uvidí až před oltářem, navíc před zraky svých nejbližších. Kamera bude sledovat jejich reakce i to, jak novomanželé prožijí svatební cestu a následný čas ve společné domácnosti.

Posléze se dvojice rozhodne, zda se rozvede, nebo spolu zůstane.

Pořad by se dal charakterizovat jako svatební sociální experiment. Kdy se však seznamka objeví na obrazovce, televize na čtvrteční virtuální tiskové konferenci nesdělila.

Od půlky srpna se Nova vrátí k obvyklému vysílacímu schématu, i když k drobným změnách dojde. V pondělí 17. srpna začnou premiérové díly seriálu Ulice a od pondělí 31. srpna krimiseriálu Specialisté. Kuchařská reality show MasterChef Česko dostane prostor od úterý 25. srpna, vrátí se i publicistický pořad Víkend. Středa bude věnována od 26. srpna Výměně manželek a po ní dokureality Malé lásky.

Polívka bude moderovat

Čtvrteční večery začnou od 27. srpna znovu patřit již patnáct let trvajícímu seriálu Ordinace v růžové zahradě II., začnou se vysílat vždy dva díly za sebou. Pátky hodlá Nova zasvětit krimi žánru. Poběží Policie Modrava a po ní krimiseriál Dáma a král.

Sobotní večery zpříjemní od 5. září pokračování pěvecké show Tvoje tvář má známý hlas. Jako moderátor se v ní představí herec Vladimír Polívka, který vystřídá Ondřeje Sokola. Ten zasedne v porotě spolu s herečkou a zpěvačkou Evou Burešovou a moderátorem a hercem Alešem Hámou. Podzimní nedělní večery si Nova zablokovala pro české filmy, uvidíme například Špindl II., Román pro pokročilé, Můj příběh a Šťastný nový rok. Po filmu se mají vysílat publicistické Střepiny.

Zahraniční filmové premiéry na Nově zastoupí akční snímek Rampage: Ničitelé, krimi komedie Debbie a její parťačky či komedie Noční hra a Máš ji!, Všechny snímky znají filmoví fandové z vysílání HBO. Ze zahraničních seriálů se objeví kriminálka Castle na zabití a nové díly čtvrté a páté řady seriálu Námořní vyšetřovací služba: New Orleans.

Reklama

Výběr článků

Načítám