Hlavní obsah

Nová DVD: Pražské orgie, Temná tvář Brooklynu a Pat a Mat: Kutilské trampoty

Právo, Věra Míšková

Podle knihy Philipa Rotha Pražské orgie natočila Irena Pavlásková stejnojmenný film. Edward Norton a Bruce Willis hrají hlavní role v dramatu Temná tvář Brooklynu. Populární nešikové Pat a Mat mají nové Kutilské trampoty.

Foto: Novinky

Nová DVD

Článek

Pražské orgie

Příběh filmu nás zavádí do poloviny 70. let, kdy americký spisovatel Nathan Zuckerman přijíždí do Prahy, aby zachránil a odvezl rukopis nevydané knihy. Seznámí se se svéráznou a nezkrotnou spisovatelkou Olgou a pronikne na vyhlášené večírky, na nichž každý hledá únik ke krátké svobodě po svém.

Pražské orgie, Česko 2019, komediální drama, 112 min., režie: Irena Pavlásková, hrají: Jonas Chernick, Ksenia Rappoportová, Pavel Kříž, Klára Issová, Jiří Havelka a další.

Obal DVD

Temná tvář Brooklynu

New York, rok 1950. Osamělý soukromý detektiv se snaží vyřešit vraždu svého mentora a jediného přítele.

Temná tvář Brooklynu, USA 2019, thriller, 138 min., režie: Edward Norton, hrají: Edward Norton, Bruce Willis, Bobby Cannavale, Gugu Mbatha-Raw, Leslie Mann a další.

Obal DVD

Pat a Mat: Kutilské trampoty

Jakou lest vymyslí Pat a Mat na zloděje, který jim krade jablka ze stromu? Mytí aut hadicí není nic pro ně, raději si postaví automyčku. Pro prázdný žaludek jsou palačinky velká dobrota, ale otáčení na pánvi je pro kutily zbytečná námaha a zároveň ta správná výzva. Stejně jako výroba domácího moštu a křupavého popcornu...

Pat a Mat: Kutilské trampoty, Česko 2019, animovaný, 63 min., režie: Marek Beneš

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám