Hlavní obsah

Nová DVD: Narušitel systému a Dokonalá lež

Právo, Věra Míšková

Stříbrného medvěda letošního Berlinale dostal film Narušitel systému. Helen Mirrenová a Ian McKellen se poprvé setkali na plátně ve filmu Dokonalá lež.

Foto: Novinky

Nová DVD

Článek

Narušitel systému

Devítiletá Benni je ve spisech sociální péče vedena jako „narušitel systému“, s níž si neví rady její matka ani odborníci. Emotivní drama o dívce s problémovým chováním a tváří anděla je dechberoucím svědectvím o neutišitelném vzteku i touze po lásce.

Narušitel systému, Německo 2019, drama, 126 min., režie: Nora Fingscheidtová, hrají: Helena Zengelová, Albrecht Schuch, Lisa Hagmeisterová, Melanie Straubová a další

Obal DVD

Dokonalá lež

Šarmantní podvodník Roy Courtney si v životě nadělal spoustu problémů. Když na internetové seznamce potká bohatou vdovu Betty McLeish, nemůže uvěřit svému štěstí. Jenže postupem času Roy zjišťuje, že city, které chová k Betty, a které měly být falešné, se stávají skutečnými, což mu přivodí dost problémů.

Dokonalá lež, USA 2019, krimi drama, 109 min., režie: Bill Condon, hrají: Helen Mirrenová, Ian McKellen, Russell Tovey, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Jim Carter.

Obal DVD

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám