Hlavní obsah

Nová DVD: Gentlemani, Frčíme, Ježek Sonic a Cesta zpátky

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Gentlemani je gangsterka v komediálním stylu, jak je točí Guy Ritchie. Vychází i rodinný animovaný fantasy film Frčíme. K největším videoherním legendám patří modrý superrychlý Ježek Sonic. Ben Affleck hraje hlavní roli ve sportovním dramatu Cesta zpátky.

Foto: Novinky

Nová DVD

Článek

Gentlemani

Film Gentlemani kombinuje napínavou gangsterku plnou nečekaných zvratů a překvapení se suchým britským humorem. Sleduje příběh britského drogového krále Mickeyho Pearsona, který se snaží prodat svoje impozantní impérium oklahomskému miliardáři. Jenže ten není jediný, kdo chce marihuanové království získat.

Gentlemani, USA 2019, 113 min., režie: Guy Ritchie, hrají: Matthew McConaughey, Hugh Grant, Colin Farrell, Charlie Hunman, Michelle Dockeryová a další

Obal DVD

Frčíme

Rodinný film nás zavede do světa fantazie, ve kterém se představí dva elfští teenageři, kteří se vydají na pozoruhodnou výpravu, aby zjistili, zda ve světě zůstalo aspoň kousek toho magického.

Frčíme, USA 2020, animovaný, 103 min., režie: Dan Scanlon

Obal DVD

Ježek Sonic

I ten nejopatrnější ježek může udělat malou chybu. Tou bylo v případě Sonika dočasné vypnutí elektřiny v polovině Ameriky. Bezradná vláda na odhalení příčin kolosálního výpadku najme toho vůbec nejschopnějšího génia, lehounce šíleného Doktora Robotnika. Ten velmi brzy zavětří Sonikovu stopu a Sonic rázem zjistí, že ani nejrychlejší nohy nemusí k úspěšnému útěku stačit.

Ježek Sonic, USA 2020, komedie, 99 min., režie: Jeff Fowler, hrají: Jim Carrey, James Marsden, Ben Schwartz, Tika Sumpter a další

Obal DVD

Cesta zpátky

Jack Cunningham byl ve své době nejlepším hráčem basketbalu na střední škole. O roky později propadl alkoholu a jeho závislost ho stála manželství. Zvládne se vypořádat s démony minulosti a trénovat tým školy, kde kdysi sám hrál?

Cesta zpátky, USA 2020, drama, 118 min., režie: Gavin O´Connor, hrají: Ben Affleck, Janina Gavankarová, Michaela Watkinsová, Hayes MacArthur, Da'Vinchi a další

Obal DVD

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám