Hlavní obsah

Nová DVD: Bitva u Midway a Last Christmas

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Válečný velkofilm Bitva u Midway líčí příběh příslušníků amerického námořnictva a letectva. Hvězda Hry o trůny Emilia Clarkeová hraje ve vánoční romantické komedii Last Christmas.

Foto: Novinky

Nová DVD

Článek

Bitva u Midway

Bitva u Midway znamenala zlom na pacifickém bojišti druhé světové války. Hvězdně obsazený film ukáže nejen pozadí konfliktu, ale zejména bitvu samotnou, která doposud nikdy nebyla natočena tak velkolepě. Zároveň nám jednu z rozhodujících námořních bitev druhé světové války přiblíží i z pohledu japonské armádní elity.

Bitva u Midway, USA/Čína 2019, válečný, 138 min., režie: Rolland Emmerich, hrají: Luke Evans, Woody Harrelson, Patrick Wilson, Mandy Moore, Dennis Quaid a další

Obal DVD

Last Christmas

Kate je zoufalka, která okázale kašle na všechno a na všechny a životem proplouvá cestou nejmenšího odporu. Pak ale potká trochu záhadného mladíka Toma, který se jí čím dál víc začne plést do cesty a do života. A i když je Kate odhodlaná pokračovat ve svém dosavadním stylu života, vlivem tohohle kluka, vánoční atmosféry a magického Londýna začne její předčasně okoralé srdce velmi rychle tát.

Last Christmas, USA/ VB 2019, vánoční komedie, 103 min., režie: Paul Feig, hrají: Emilia Clarkeová, Henry Golding, Emma Thompsonová, Michelle Yeohová a další

Obal DVD

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám