Hlavní obsah

Nepomohla ani půvabná Zoe Kravitzová. Remake Všechny moje lásky ukončen

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Seriál inspirovaný filmem High Fidelity (Všechny moje lásky) vydržel jen jedinou sezónu. Byl to první seriál, kde měla dcera rockera Lennyho Kravitze Zoe hlavní roli.

Foto: Hulu

Zoe Kravitzová

Článek

Na začátku byla kniha Všechny moje lásky slavného britského autora Nicka Hornbyho. V roce 2000 podle ní natočili vtipný film s Johnem Cusackem v roli majitele krachujícího obchůdku s hudbou, který se každý den baví o deskách se svými potrhlými kamarády a současně hledá příčiny všech svých milostných krachů.

Letos se objevil seriál, který v rámci současných trendů vyměnil hlavního hrdinu za dívku, rovněž hudbou posedlou a rovněž majitelku obchůdku. Jenže genderový přerod často nemusí fungovat. I když seriál nebyl propadák, brzy se potvrdilo, že ani s talentovanou a půvabnou protagonistkou se série diváckým hitem nestane a společnost Hulu ho ukončila.

Foto: Touchstone Pictures

Hlavní hrdina Rob (John Cusack) v původním filmu

V dalších rolích si zahráli Jake Lacy, Da’Vine Joy Randolph a David H. Holmes. Za seriálem stály Veronica Westová a Sarah Kucserková. Původně ho vyvíjely pro  Disney Plus, ale přesunul se na Hulu, protože řešil až moc „dospělá ” témata a   Disney se orientuje na bezproblémovou „rodinnou” zábavu.

Samotná Zoe uvedla, že by ráda pokračovala, ale producenti už neměli zájem: „Myslím, že ten seriál má hodně potenciálu, každá postava ještě může růst a dostat se do spousty dalších problémů.”

Reklama

Výběr článků

Načítám