Hlavní obsah

Kenneth Branagh bude opět Poirotem

Právo, Andrea Zunová

Mohutné kníry, dokonale padnoucí oblek, gentleman v každém okamžiku. Takový bude už podruhé herec a režisér Kenneth Branagh jako slavný detektiv Hercule Poirot. Letos by se mělo na filmových plátnech objevit nové zpracování slavné detektivky Agathy Christie Smrt na Nilu. Branagh se kromě hlavní role ujal i režie.

Foto: Profimedia.cz

Kenneth Branagh už podruhé režíruje i hraje Poirota.

Článek

Bude to jeho druhý Poirot. Poprvé se role belgického detektiva a zároveň režie snímku ujal v roce 2017 ve Vraždě v Orient Expresu. Ten obsadil opravdu hvězdně. Mezi třinácti pasažéry luxusního vlaku, který uvázl ve sněhové bouři, se totiž objevili Johnny Depp, Willem Dafoe, Michelle Pfeifferová, Penélope Cruzová nebo Judi Denchová.

Smrt na Nilu to po filmovém zpracování z roku 1978 s Peterem Ustinovem nebude mít jednoduché. Branagh ale nezměnil svůj tým, se kterým slavil úspěch s Vraždou v Orient Expresu. Scénář opět napsal Michael Green, kameramanem je Haris Zambarloukos a hudbu opět složil Patrick Doyle.

Známé je už také obsazení. Ve filmu například uvidíme Annette Beningovou, Russella Branda, Gal Gadotovou a Armieho Hammera. Premiéra by měla být již 9. října.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám