Hlavní obsah

Julia Garnerová by měla hrát Madonnu

Mladá americká herečka Julia Garnerová dostala nabídku hrát zpěvačku Madonnu ve filmu, který by se měl brzy natáčet. Oficiálně se ale ještě nerozhodla.

Foto: Profimedia.cz

Julia Garnerová

Článek

O osmadvacetileté herečce, která zatím nepatří k neslavnějším jménům Hollywoodu, se podle amerických médiích spekulovalo už dříve. Smlouvu zatím nepodepsala. Dosud si zahrála třeba ve filmech Šprti na tahu, Asistentka nebo Léto a v seriálech Ozark, Maniak a Waco.

Nový snímek by měl vzniknout pod hlavičkou Universal Pictures a zabývá se mládím kontroverzní zpěvačky a hlavně zdatné obchodnice. Producentsky se projektu ujala Amy Pascalová.

Jedním z požadavků na producentů bylo to, že adeptky měly být zpěvačky – spekulovalo se i o jménech typu Bebe Rexha. Garnerová se hudebním talentem určitě neproslavila, ale ještě může překvapit.

Foto: ČTK/APInvision - Chris Pizzello

Madonna

„Chci vyprávět neuvěřitelnou cestu svého života jako umělkyně, hudebnice, tanečnice, lidské bytosti, která se snažila jít svou cestou v tomto světě,” prohlásila už loni v jednom rozhovoru Madonna, která chce film režírovat.

„Film se bude vždy zaměřovat hlavně na muziku. Muzika mě hnala dál a umění mě udrželo při životě. Je tolik neznámých inspirujících příběhů, kdo by je řekl lépe než já?”

Pascalová už s Madonnou spolupracovala v roce 1992 na filmu Velké vítězství.

Reklama

Výběr článků

Načítám