Hlavní obsah

Julia Garnerová by měla hrát Madonnu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladá americká herečka Julia Garnerová dostala nabídku hrát zpěvačku Madonnu ve filmu, který by se měl brzy natáčet. Oficiálně se ale ještě nerozhodla.

Foto: Profimedia.cz

Julia Garnerová

Článek

O osmadvacetileté herečce, která zatím nepatří k neslavnějším jménům Hollywoodu, se podle amerických médiích spekulovalo už dříve. Smlouvu zatím nepodepsala. Dosud si zahrála třeba ve filmech Šprti na tahu, Asistentka nebo Léto a v seriálech Ozark, Maniak a Waco.

Nový snímek by měl vzniknout pod hlavičkou Universal Pictures a zabývá se mládím kontroverzní zpěvačky a hlavně zdatné obchodnice. Producentsky se projektu ujala Amy Pascalová.

Jedním z požadavků na producentů bylo to, že adeptky měly být zpěvačky – spekulovalo se i o jménech typu Bebe Rexha. Garnerová se hudebním talentem určitě neproslavila, ale ještě může překvapit.

Foto: ČTK/APInvision - Chris Pizzello

Madonna

„Chci vyprávět neuvěřitelnou cestu svého života jako umělkyně, hudebnice, tanečnice, lidské bytosti, která se snažila jít svou cestou v tomto světě,” prohlásila už loni v jednom rozhovoru Madonna, která chce film režírovat.

„Film se bude vždy zaměřovat hlavně na muziku. Muzika mě hnala dál a umění mě udrželo při životě. Je tolik neznámých inspirujících příběhů, kdo by je řekl lépe než já?”

Pascalová už s Madonnou spolupracovala v roce 1992 na filmu Velké vítězství.

Reklama

Výběr článků

Načítám