Hlavní obsah

Holky z Pomády. Seriál se snaží využít oblíbené travoltovské retro

Seriál předcházející ději amerického filmu Pomáda se chystá pro platformu Paramount+. Vzbuzuje však otázku, co má se slavným muzikálem vlastně společného.

Foto: Paramount Pictures

Pomáda s Johnem Travoltou a Olivií Newton-Johnovou

Článek

Původní nápad tvůrci ještě trochu předělali a přejmenovali z Grease: Rydell High na Grease: Rise of the Pink Ladies, což signalizuje, že hlavní postava nebude stejná - série se bude věnovat partě „růžových dam“.

Někteří fanoušci muzikálu s Johnem Travoltou a Olivií Newton-Johnovou sice jásali, ale není úplně jasné, zda se nestali obětí omylu. Travolta už nebude protagonistou příběhu, celá „nová Pomáda“ se vychýlila trochu jinam a nově se objevuje mimo jiné feministická nota.

Foto: Paramount Pictures

Dívky z původní Pomády

Nejdříve to vypadalo, že jde o klasický prequel sledující hlavní postavy před dějem slavného filmu. Teď se zdá, že jde o seriál o čtyřech holkách (Rizzo, Marty, Jan a Frenchy). Mají to být rebelky, které se baví podle vlastních pravidel a vyvolají na střední škole Rydell High poprask. S Pomádou to nakonec nemá moc společného.

Hlavní autorkou a showrunnerkou seriálu se stala Annabel Oakesová, výkonnými producenty budou kromě ní ještě Marty Bowen a Erik Feig. Premiéra zatím nebyla stanovena. Očekává se, že natáčení začne v nejbližší době.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám