Hlavní obsah

Filmové premiéry: Star Wars: Vzestup Skywalkera a Trollové a kouzelný les

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sága se uzavírá: do kin jde poslední díl třetí trilogie Star Wars s podtitulem Vzestup Skywalkera. A jen jeden film se mu odváží premiérově konkurovat, animovaná dobrodružná komedie Trollové a kouzelný les.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Star Wars: Vzestup Skywalkera

Výpravný film uzavírá osudy postav ságy Star Wars, odpovídá na řadu otázek, vzešlých z předchozích dílů a nešetří velkolepou výpravou a vizuálními efekty ani silnými citovými scénami. Na plátně se setkáme nejen s postavami z předchozích dílů jako je Rey, Kylo Ren, Luke Skywalker nebo jeho sestra princezna Leia, ale i s těmi již zmizelými jako Han Solo.

Trailer k filmu Star Wars: Vzestup SkywalkeraVideo: Falcon

Star Wars: Vzestup Skywalkera, USA 2019, 142 min., režie: J. J. Adams, hrají: Daisy Ridleyová, Adam Driver, Oscar Isaac, John Boyega, Lupita Nyong'o, Mark Hamill a další

RECENZE: Prostě Star Wars, jak je znáte

Film

Trollové a kouzelný les

Odpradávna leží kdesi v hlubokých lesích království trollů. Nikdo z nich nežere děti, ani nedrtí kameny. Mimo dosah a zájem lidí si v přítmí a stínu užívají spokojeného života a veselí pod vládou krále Gromma. Jednoho dne ovšem oblíbený král kvůli zradě a nastražené pasti zkamení a na jeho syna Tryma čeká velké dobrodružství.

Trailer k filmu Trollové a kouzelný lesVideo: Bontonfilm

Trollové a kouzelný les, USA 2019, animovaný, 90 min., režie: Kevin Munroe a Kristian Kamp.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám