Hlavní obsah

Filmové premiéry: Kurz manželské touhy, Addamsova rodina 2, Miluj svého robota, Seal Team: Pár správných tuleňů a Paroží

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na Kurz manželské touhy vyrážejí hrdinové stejnojmenného filmu. S bláznivou rodinou se znovu setkají diváci filmu Addamsova rodina 2. Miluj svého robota je příběh o lásce, touze a o tom, co dělá člověka člověkem. O tom, že síla není vždy všechno, je animovaný film Seal Team: Pár správných tuleňů. A milovníci hororů si užijí Paroží.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Kurz manželské touhy

Pět manželských párů, které si přejí navrátit touhu a vášeň do svých životů, přijíždí na kurz ambiciózního párového terapeuta do luxusního resortu, který vlastní sympatický majitel zvaný Mech. Duchovní guru Mazel razí teorii, že partnerské štěstí stojí na maximální blízkosti obou partnerů, duševní i tělesné, tzv. metodě pevného objetí.

Trailer k filmu Kurz manželské touhyVideo: CinemArt

Kurz manželské touhy, Česko 2021, komedie, 90 min., režie: Radek Bajgar, hrají: Vojtěch Kotek, Jiří Bartoška, Lenka Vlasáková, Stanislav Majer a další.

Addamsova rodina 2

Na letní dovolenou mohou vyrazit diváci filmu s Addamsovou rodinou, která svým nevšedním a podivným chováním terorizuje nové kraje.

Trailer k filmu Addamsova rodina 2Video: Forum Film CZ

Addamsova rodina 2, USA/Velká Británie/Kanada 2021, animovaný, 93 min., režie: Greg Tieman, Conrad Vernon, Kevin Pavlovic.

Miluj svého robota

Alma je vědkyně ve slavném Pergamonském muzeu v Berlíně. Aby získala finanční prostředky na výzkum, zúčastní se mimořádného experimentu. Po dobu tří týdnů musí žít s humanoidním robotem, který se přizpůsobí jejímu charakteru a potřebám. Alma se tak setkává s Tomem, strojem v lidské podobě, vytvořeném pouze proto, aby byla šťastná.

Trailer k filmu Miluj svého robotaVideo: Film Europe

Miluj svého robota, Německo 2021, romantický, 105 min., režie: Maria Schraderová, hrají: Maren Eggert, Dan Stevens, Sandra Hüller, Henriette Richter-Röhl, Hans Löw a další.

Seal Team: Pár správných tuleňů

Statečný mladý tuleň Quinn už má plné zuby žraločích nájezdů na svou vesnici. Rozhodne se proto sestavit speciální tulení jednotku, která tyto žraločí teroristy vyžene z jejich území nadobro! Má to však jeden háček: Tahle speciální jednotka se skládá z veselých tuleňů, kteří nikdy nebojovali.

Trailer k filmu Seal Team: Pár správných tuleňůVideo: Bohemia MP

Seal Team: Pár správných tuleňů, Jihoafrická republika, 2021, animovaný, 98 min., režie: Geig Cameron 

Paroží

V izolovaném městě v Oregonu se učitelka střední školy a její bratr, místní šerif, zaplete s jedním ze studentů, jehož temná tajemství vedou až k děsivému setkání s legendární bytostí, která zde byla dávno před nimi.

Trailer k filmu ParožíVideo: Searchlight Pictures US

Paroží, SA 2021, horor, 99 min., režie: Scott Cooper, hrají: Keri Rusell, Jesse Plemons, Jeremy T. Thomas, Graham Greene a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám