Hlavní obsah

Filmová Sarah už se nechce k Terminátorovi vracet

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na podzim 2019 ještě producent James Cameron nadšeně mluvil o dalších dílech Terminátora, ale kasovní výsledky posledního pokračování s podtitulem Temný osud byly mizerné a teď už se o pokračováních nepíše. Herečka Linda Hamiltonová (filmová Sarah) se zmínila, že by to už nejraději ukončila.

Terminátor: Temný osud

 
Článek

„Byla bych docela ráda, kdybych se už nevrátila,“ přiznala stárnoucí sci-fi ikona, která hrála už v prvním díle v osmdesátých letech. Podle ní už na Terminátora lidi stejně nechodí. Dodala, že by jí nevadila „menší verze“. V zahraničním tisku se objevily spekulace, že by mohl vzniknout televizní seriál.

Temný osud nebyl zdaleka nejhorší díl série, naopak po předešlých slátaninách přišly konečně kladné reakce a vypadalo to na úspěšnou trilogii, jenže doba pokročila a starých fanoušků není dost na to, aby film skvěle vydělával. Noví bohužel moc nepřicházejí.

ŽEBŘÍČEK: Terminátor se porouchal. Lidé se do kin nehrnou

Kultura

Přestože natáčení s novými kolegyněmi (Natalia Reyesová a Mackenzie Davisová) herečku hodně bavilo, není optimistická, pokud jde o další díly. „Nikdy jsem se necítila tak spojená s herečkami jako s těmi dvěma dámami. Bylo to pouto ukované v ohni. Hodně jsme se o sebe opíraly, mám je ráda jako herečky i jako ženy,“ zmínila.

Foto: Tristar Pictures

Sarah v Terminátorovi 2.

Temný osud režíroval Tim Miller. Stroje ve filmu chtějí zabít mladou mexickou dívku Danielu a vedle stárnoucí Sarah se objevuje ještě supervojačka z budoucnosti, položena-polorobot, která s ní nakonec spolupracuje. Snímek se asi nejvíce ze všech pokračování přiblížil atmosféře nepřekonatelného T2, ale nevyhnul se některým chybám a nelogičnostem ve scénáři.

10 sci-fi filmů, které jsou kultovní a měli byste je vidět

Film

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám