Hlavní obsah

Děti svěřte androidům. Ridley Scott se synem natočil sci-fi sérii

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dnes už legendární producent a režisér Ridley Scott připravil pro HBO sci-fi seriál Raised by Wolves. Spolupracoval i se synem Lukem Scottem.

Foto: HBO

Seriál Raised by Wolves

Článek

O ději seriálu se toho mnoho neví. Jen to, že na neznámé planetě mají lidské potomky vychovávat androidi a zřejmě tam dojde k nějaké krizi. Premiéra se očekává ještě letos.

Hlavních rolí se ujali Jordan Loughran (Tempest), Ethan Hazzard (Hnuter), Winta McGrath (Campion), Aasiya Shahová (Holly), Ivy Wongová (Vita) nebo Loulou Taylorová (Cassia).

Foto: Profimedia.cz

Ridley Scott

Ridley Scott se zapsal do dějin hlavně režií prvního Vetřelce a filmů Blade Runner, Gladiátor, Černý jestřáb sestřelen, Americký gangster či Prometheus. Scott chce nadále pokračovat v příbězích ze světa Vetřelce a chystá jakýsi prequel, zatím bez oficiálního názvu. Nadšení z prvního a druhého dílu však dávno vyprchalo a fanoušci už poslední pokračování nepřijímali úplně kladně.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám