Hlavní obsah

Cinův Malý princ i Dejvické divadlo. On-line a živě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Živé internetové přenosy představení jako Malý princ Studia DVA, Honey Dejvického divadla a Cirku LaPutyka i práce dalších divadel nabídne projekt Naživo.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Jan Cina

Článek

Celou sérii zahájí 27. března Malý princ Studia DVA v podání Jana Ciny. Propojení Dejvického divadla a Cirku La Putyka bude k vidění v inscenaci Honey 22. dubna. Dále se představí herci z Divadla Husa na provázku, Švandova divadla, Divadla Na zábradlí, Národního divadla Brno, Jihočeského divadla, Národního divadla moravskoslezského a dalších.

Principál Cirku La Putyka Rosťa Novák ml., režisér Viktor Tauš a Štěpán Kubišta, ředitel Jatek 78, spustili v listopadu 2020 novou online pay-per-view platformu Filmnaživo.cz. Mají za sebou 70 premiér, z toho 32 živých přenosů.

Zakladatel platformy Viktor Tauš se chystá také na další hudební Film Naživo: Mirek Kemel a Vladimír Javorský s kapelou. „Písně Mirka Kemela mě provází a inspirují několik let. Dotýkají se mě svým kontaktem s prvotní chlapeckou naivitou, poezií, která má odvahu být plachá a něžná. A takový bude i jejich Film Naživo. Scénografie Marka Cpina a kamera Martina Douby je bude snímat v optických iluzích, ve kterých se z mužů stanou chlapci a z těch opět vyjdou muži,“ tvrdí režisér a producent.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám