Hlavní obsah

Česká parodie na bondovky zdarma

Právo, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Český středometrážní film Agent 00 – Mission Palermo bude mít premiéru v pražském kině Ponrepo na konci srpna. Natočen byl v anglickém jazyce a míří za diváky z Itálie, kde vznikal, i do dalších zemí. K dispozici bude na webu zdarma.

Foto: EMD production

Hlavní roli ztvárnil Milan Matyáš Deutsch.

Článek

Jeho cílem bylo a je pobavit nejen tvůrce samotné, ale také diváky a fanoušky bondovek. Natáčení probíhalo od roku 2014 v italském Toskánsku a ve Florencii, v několika lokacích v Praze a v okolí Řípu. Některé scény byly natáčeny pod vodou. Ve filmu si zahráli herci z Itálie, Kuby, Španělska i z Čech. Po premiéře bude k vidění nejen na stránkách www.emdproduction.com/movie, ale také na YouTubu a Vimeu.

„Natáčení bylo náročné. V letním horku jsme točili v rozpáleném Toskánsku, některé scény z italských dálnic jsme točili v plném provozu na českých dálnicích v okolí Řípu a bez dechu jsme natáčeli některé scény pod vodou v bazénu fotografky Alice Bochňákové. Celý štáb se ale dobře bavil. Jsme dobrá parta, a hlavně jsme si to jeli do Itálie užít,“ řekl herec Milan M. Deutsch.

„Máme samozřejmě řadu vtipných historek z natáčení. Jako když nás po nočním natáčení v městečku Poggibonsi chtěla zajmout tamní policie, protože nás v jednom autě jelo šest a v kufru jsme měli, naštěstí falešné, zbraně,“ dodal režisér Theodor Hoidekr. „Vše ale dobře dopadlo. Když policisté zjistili, že točíme film o jejich městečku, hrdě nás propustili s tím, že se těší na premiéru.“

Příběh filmu si bere na mušku bondovky. V hlavní roli se představí Milan Matyáš Deutsch, moderátorka Štěpánka Duchková si zahrála šéfku tajných služeb, agenta Negroniho ztvárnil Kubánec Pedro F. Pérez a italskou „madrinu“ Rafaella Sinisiová.

Reklama

Související témata:
Film Agent 00 Mise Palermo

Výběr článků

Načítám