Hlavní obsah

Brad Pitt točil s Weinsteinem, i když věděl, že mě obtěžoval, tvrdí Angelina Jolie

Herečka a režisérka Angelina Jolie si postěžovala na Brada Pitta, se kterým kdysi tvořila hollywoodský „pár snů“. S Pittem se už v roce 2019 rozvedla a nemají spolu nejlepší vztahy.

Foto: Profimedia.cz

Angelina Jolie

Článek

Když bylo herečce jednadvacet, pracovala s producentem Harveym Weinsteinem na romantickém filmu Podoby lásky režiséra Willarda Carrolla, kde s ní hráli mimo jiné také Sean Connery, Dennis Quaid a Gillian Andersonová z Akt X.

Tvrdí, že Weinstein ji tehdy obtěžoval, ale včas utekla a nic víc se nestalo. Weinstein, který byl mezitím odsouzen za jiné zločiny, to ale popírá.

„Držela jsem se od něj dál a varovala před ním lidi,“ uvedla herečka. Řekla to prý také svému prvnímu manželovi Jonnymu, který se zachoval skvěle a šířil informaci dál, aby s ním ženy nezůstávaly o samotě. Pak herečce nabídli dělat film Letec, ale ten už odmítla, protože by se zase musela setkat s Harveym Weinsteinem.

Foto: Lucas Jackson, Reuters

Brad Pitt

Její bývalý manžel Brad Pitt se tím moc netrápil. Zahrál si pak ve filmu Hanebný pancharti Quentina Tarantina, který koprodukovala Weinstein Company. Poté ještě Pitt s Weinsteinem jednali ohledně noir thrilleru Killing Them Softly.

RECENZE: Pravidla lásky? Tak na ty Francouzi moc nevěří

MFF KV

Angelinu Jolie to urazilo. „Už jsem se s ním (Weinsteinem) nikdy nespojovala ani s ním nikdy nepracovala. Bylo pro mě těžké, když to Brad udělal.“

„Hádali jsme se kvůli tomu. Samozřejmě to bolelo,“ dodala.

Kunderu má rád, i když s ním nemluví

Film

Reklama

Výběr článků

Načítám