Hlavní obsah

Bondovka Není čas zemřít představila finální trailer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na internetu je poslední trailer bondovky No Time to Die před premiérou. Do českých kin má vstoupit 30. září 2021, do amerických až 8. října.

Finální trailer No Time to Die Video: Universal

 
Článek

Jedná se o poslední snímek s hercem Danielem Craigem v hlavní roli. Provázely ho nejhorší problémy v dějinách bondovek. Film dokončili už v roce 2019, ale následně byl podobně jako další velkorozpočtové projekty opakovaně odkládán kvůli pandemii. Kina byla buď zavřená, nebo otevřená jen s omezenou kapacitou, přičemž neustále hrozilo opětovné zavření.

Snímek No Time to Die (Není čas zemřít) režíroval Cary Fukunaga a hlavního záporáka si zahrál americký herec Rami Malek, držitel Oscara za roli Freddieho Mercuryho ve filmu Bohemian Rhapsody.

Foto: Reuters

Daniel Craig a Léa Seydouxová

V dalších rolích se představí Ana de Armas, Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Jeffrey Wright, Naomie Harrisová, Léa Seydouxová, Rory Kinnear, Billy Magnussen, David Dencik nebo Christoph Waltz.

Bond v novém filmu skončil aktivní službu a užívá si odpočinek na Jamajce. Klid však nemá dlouhého trvání, objeví se jeho starý přítel Felix Leiter ze CIA a požádá ho o pomoc v případu uneseného vědce.

Reklama

Výběr článků

Načítám