Hlavní obsah

Babylon. S Bradem Pittem do starého Hollywoodu

Režisér Damien Chazelle postupně vypouští drobné informace o Babylonu, který by letos mohl být jedním z „největších“ mainstreamových filmů. Odehrává se ve starém předválečném Hollywoodu a hýří slavnými jmény jako Brad Pitt a Margot Robbie.

Foto: Profimedia.cz

Brad Pitt

Článek

Chazellovo velkolepé retro má nabídnout spoustu starosvětské elegance a jazzu, ale také humor a drama. Vedle Pitta si zahrají třeba Katherine Waterstonová, Tobey Maguire, Samara Weavingová, Eric Roberts, Lukas Haas, Spike Jonze, Max Minghella, Jeff Garlin a jako bonus i Flea, basák ze skupiny Red Hot Chili Peppers.

Příběh se odehrává v době, kdy nastupuje zvukový film a staré hvězdy němé éry odcházejí. O zápletce ovšem tvůrci nechtějí nic říct. Pitt má prý ve filmu velký falešný nos, protože hraje Johna Gilberta, herce a režiséra, který byl slavný ve dvacátých a třicátých letech minulého století.

Foto: Sony Pictures

Margot Robbieová

Ve snímku měla původně hrát i Emma Stoneová, která to nezvládla z časových důvodů. Chazelle ji předtím obsadil i do snímku La La Land, který mu vynesl Oscara za režii.

Stále hojně obsazovaný Pitt se letos v červenci objeví také ve filmu Bullet Train jako stárnoucí zabiják. V japonském vlaku má získat důležitý kufřík. Bohužel to nebude tak snadné, protože stejný úkol má hned několik profesionálních zločinců, kteří se pohybují ve vlaku.

Foto: 87 North

Brad Pitt

Mělo by jít o akční thriller/komedii a 59letý americký herec se pochlubil, že akční scény točil sám.

Film Babylon má jít do amerických kin v prosinci. Šéf Paramount Pictures Brian Robbins tvrdí, že bude skutečně spektakulární a odvážný.

Brad Pitt točil s Weinsteinem, i když věděl, že mě obtěžoval, tvrdí Angelina Jolie

Film

Reklama

Výběr článků

Načítám