Hlavní obsah

Arnold už na kina nespoléhá. Chystá špionský seriál na Netflixu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Arnold Schwarzenegger bude hrát v seriálu. Před dvaceti lety nemožné, dnes už běžná věc pro všechny hvězdy stříbrného plátna. Seriál Netflixu, který zatím nemá název, pojednává o spiknutí tajných agentů.

Foto: Paramount Pictures

Arnold Schwarzenegger

Článek

Schwarzenegger, který byl v osmdesátých letech největší akční hvězdou světa, nikdy neměl zájem o televizní seriály, ale i on musí reagovat na měnící se podmínky. Hlavním tvůrcem novinky je Nick Santora, který připravil také drama Scorpion pro CBS.

Foto: Profimedia.cz

Monica Barbarová

Arnold Schwarzenegger bude tvořit hlavní dvojici s Monikou Barbarovou, která hraje jeho dceru. Spolu budou čelit celosvětovému spiknutí. Arnie má seriál i spoluprodukovat s Davidem Ellisonem, Danou Goldberg a Billem Bostem.

Nadále se spekuluje, že štýrský svalovec natočí také další pokračování osmdesátkového fantasy béčka Conan, zřejmě pod názvem The Legend of Conan, jenže už tři roky nenastal žádný posun. Ví se jen to, že existuje scénář, ale nikdo se nežene do realizace.

Deppa by mohl ve Fantastických zvířatech nahradit Mikkelsen

Film

Reklama

Výběr článků

Načítám