Hlavní obsah

Deppa by mohl ve Fantastických zvířatech nahradit Mikkelsen

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dánský herec Mads Mikkelsen jedná o roli Grindelwalda ve Fantastických zvířatech 3. Johnny Depp byl donucen k odchodu z filmu kvůli aféře s údajným domácím násilím.

Foto: Profimedia.cz

Mads Mikkelsen

Článek

Studio Warner Bros. vyzvalo Deppa, aby odešel poté, co prohrál soud s britským bulvárem The Sun. Ten ho obvinil, že napadl svou bývalou manželku Amber Heardovou, což Depp stále odmítá.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Johnny Depp se hodlá dál soudit.

S opuštěním role Grindelwalda ve Fantastických zvířatech problém nemá, mají ho ale fanoušci, kteří už založili petici na stránce change.org, kde žádají, aby se Depp mohl do své role vrátit.

Premiéra filmu byla posunuta z listopadu 2021 na červenec 2022. Režírovat ho má David Yates podle scénáře J. K. Rowlingové a Steva Klovese.

Foto: Film Europe

Mads Mikkelsen ve filmu Chlast

Dán Mads Mikkelsen byl tento týden nominován na nejlepšího evropského herce za film Chlast. Jeho celovečerním debutem bylo v roce 1996 akční drama Dealer, kde hrál narkomana. V Dánsku je slavný jeho seriál Rejseholdet o speciální zásahové jednotce, který z něj udělal televizní hvězdu, u nás o něm ví ale málokdo.

Jeho kariéra se po roce 2000 prudce rozjela a točil jeden film za druhým - Blikající světla, Wilbur se chce zabít nebo Open Hearts režisérky Sussane Bier. Tehdy už začal pokukovat také po amerických produkcích. Uplatnil se třeba v historickém akčním filmu Král Artuš a v bondovce Casino Royal si zahrál padoucha Le Chiffrea.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám