Hlavní obsah

Neo-soulová princezna Fatima, Tonya Graves i progresivní funk

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na pražském Výstavišti vypukne 9. září v 15:00 festival funku, soulu, blues a jazzu pod hlavičkou Mladí ladí jazz v rámci projektu Praha Září.

Foto: Agatha Powa

Fatima

Článek

Experimentálnější R přiváží švédská zpěvačka Fatima, která spolupracuje třeba s Larrym Heardem nebo Knxwledge (producent Andersona Paaka). S debutovým albem Yellow Memories vzbudila pozornost i za oceánem, když proniklo v žebříčku TOP 20 R časopisu Rolling Stone na desátou pozici.

Funk, blues a jazz nabídne domácí Tonya Graves & The Band. Vikojellen je zase progresivní funková formace kolem bubeníka Adama Kollera, baskytaristy Jana Urbance a perkusisty Víta Halšky.

Menzelova kariéra zažila pád po invazi Sovětů, píše Hollywood Reporter

Film

Marta Kloučková Quintet nabídne vedle své multižánrové leaderky, zpěvačky, textařky a skladatelky elitní muzikantskou sestavu v čele s Vítem Křišťanem u kláves, kontrabasistou Janem Fečem a bubeníkem Markem Urbánkem. Program, kterým provede Oto Klempíř, bude živě přenášet stanice Český rozhlas Vltava a bude streamován na Facebooku - www.facebook.com/mladiladijazz.

Vstupné na Open air je zdarma po předchozí rezervaci na https://goout.net/cs/listky/mladi-ladi-jazz-open-air/ivhh/. Na stejném odkazu mohou fanoušci podpořit Mladí ladí jazz dobrovolnou částkou.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám