Hlavní obsah

Beats for Love 2022 láká na to nejlepší z elektronické hudby

• Aktualizováno
Novinky, Vojtěch Šelong. luh

Největší elektronický festival ve střední Evropě se v Dolní oblasti Vítkovice koná pravidelně od roku 2013 a těší se stále větší popularitě. V roce 2022 se po dvou letech bude opět konat plnohodnotná verze festivalu.

Foto: Beats for Love

Festival Beats for Love v Ostravě. Archivní foto.

Článek

Beats for Love byl v posledních letech beznadějně vyprodán, a to i díky popularitě headlinerů, jako byli třeba Robin Schultz, Fatboy Slim nebo Alan Walker. Zahraniční hvězdy jsou pravidelně doplňovány i známými tuzemskými interprety.

Program 2022

Mezi největší jména letošního ročníku patří Armin van Buuren, Alan Walker, Lost Frequencies, Timmy Trumpet, Vini Vici a další. Podrobný program včetně line-upu najdete na webových stránkách festivalu.

Let It Roll 2022 nabídne drum and bassovou nálož pod širým nebem

Festivaly

Vstupenky

Celofestivalová vstupenka standard se prodává za 1993 korun, jednodenní vstupenky za 938 korun kromě pondělí 4. července, na tento den stojí lístek 1255 korun. Mimo to se odděleně prodávají vstupenky na parkovné i za stan a VIP verze daných lístků.

Lístky zakoupené na rok 2020 a 2021 zůstávají v platnosti pro rok 2022.

Doprava

Festival je dostupný autem, vlakem i autobusem. Areál dolu Hlubina je pouze pětadvacet minut chůzí z centra Ostravy, blízko tramvajové zastávky Dolní Vítkovice Hlubina. Návštěvníci přijíždějící vlakem na hlavní nádraží mohou využít městské hromadné dopravy.

Festivalové parkoviště má jen omezenou kapacitu, parkovací místo tak musí být zakoupeno v předstihu. V blízkosti festivalu jsou i další parkovací možnosti, zpoplatněné i zdarma.

Nejlepší letní festivaly v ČR 2022: Votvírák, Colours of Ostrava a další

Festivaly

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám