Hlavní obsah

Zpěvačka Annabelle tančí u aktivní sopky. Klip z Tenerife skrývá zajímavý příběh

Právo, jaš, kul

Česká zpěvačka a raperka Anabelle má na kontě singly Medicine, Black Hole nebo Dadae, které si našly své místo v rádiovém éteru. Teď o sobě dává znovu vědět písní Charm, která je, jak říká sama zpěvačka, o šarmu kluka, kvůli kterému holka zanedbává povinnosti. „Byl to tak trochu můj případ,“ přibližuje píseň třiadvacetiletá interpretka z Prahy.

Annabelle v klipu k písni Charm.Video: Universal Music

 
Článek

„Měla jsem toho strašně moc, nestíhala jsem, a můj kluk mi tehdy pořád volal a plánoval nám dny i večery a já ho prostě nemohla odmítnout. Byla jsem za to na sebe naštvaná a nechápala jsem, čím to je,“ řekla o singlu.

Celá píseň vznikala vcelku spontánně a spolupracovali na ní například Ninski nebo Jordan Round. „Ninski je Rakušan s chorvatskými kořeny, skvělý týpek a velký pracant. Dohodli jsme si online session, protože byl covid. Nemůžu se dočkat, až budu moct volně jezdit za svými muzikantskými kamarády, jak se mi bude chtít,“ konstatovala zpěvačka.

„Ninski v té době už začal pravidelně spolupracovat s Jordanem, britským muzikantem a skladatelem, takže ho chtěl na naší session mít. A bylo to dobře, protože Jordan je neuvěřitelný instrumentalista, hraje nádherně jak na klavír, tak na kytaru.“

Jednoduchý ale neméně působivý videoklip se natáčel na Tenerife pod aktivní sopkou El Teide. Stejně jako v případě nahrávky, i tady šlo o spontánní akci, když se zpěvačka rozhodla natočit klip i přes to, že na Kanárských ostrovech byla na dovolené.

„Na Instagramu jsem se ptala lidí, jestli náhodou někoho na Kanárech neznají. A kámošky kluk měl na Lanzarote kámošku, která měla kámoše, který točí,“ dodala se smíchem zpěvačka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám