Hlavní obsah

Zoolander se vrací. Cruzová si zahraje se Stillerem

Novinky, Stanislav Dvořák

Oscarová herečka Penelope Cruzová přijala podle BBC roli v připravovaném druhém dílu kultovní komedie Zoolander Bena Stillera.

Foto: Profimedia.cz

Penelope Cruzová

Článek

O pokračování Zoolandera se mluvilo léta, ale teprve teď přicházejí konkrétní informace. Už v roce 2001 přišel americký komik Ben Stiller s praštěnou i dojemnou postavou přihlouplého manekýna Dereka Zoolandera, kterého zajímá hlavně oblečení a make-up, ale touží také potom, aby si ho začal vážit jeho otec horník, který se za něj stydí.

Foto: Mario Anzuoni , Reuters

Komik Ben Stiller s manželkou Christine Taylorovou na premiéře filmu Tropic Thunder

Jeho protivníkem byl v prvním dílu konkurenční manekýn (Owen Wilson), s nímž se ale nakonec spřátelil a společně bojovali proti zlému miliardáři Mugatuovi (Will Ferrell), který ovládl trh s oblečením. Tito dva herci zatím návrat oficiálně nepotvrdili. Bude důležité, jak se rozhodnou, protože bez nich by komedie hodně ztratila.

Film byl znám i tím, že do ztřeštěného příběhu vtipně zapojoval skutečné osoby hrající sebe - mihli se tam např. Lenny Kravitz, Claudia Schifferová, Tom Ford, Karl Lagerfeld nebo David Bowie, který měl jako porotce rozhodnout, který z modelů umí lépe chodit na molu.

Reklama

Výběr článků

Načítám