Hlavní obsah

Zemřel herec Heath Freeman

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve věku 41 let zemřel americký herec Heath Freeman, známý například ze seriálů Sběratelé kostí či Námořní vyšetřovací služba. Okolnosti smrti nebyly zveřejněny, smutnou zprávu potvrdil hercův manažer Joe S. Montifiore.

Foto: Profimedia.cz

Zemřel herec Heath Freeman.

Článek

„Ztráta našeho milovaného Heatha Freemana nás zdrtila. Byl to skvělý člověk, jenž zanechal nesmazatelnou stopu v našich srdcích. Jeho život byl naplněn loajalitou, velkorysostí vůči rodině a přátelům a mimořádnou chutí do života,” uvedl manažer.

Americký herec ztvárnil postavu zabijáka Howarda Eppse v seriálu Sběratelé kostí (2005) a Benjamina Franka v seriálu Námořní vyšetřovací služba (2003).

Objevil se také v seriálech Pohotovost (2001), Closer (2007) či Beze stopy (2009), působil také jako scenárista a producent. Letos se objevil v hororu The Seventh Day, jak uvedl server Super.cz.

Zemřel herec Dean Stockwell

Kultura

Zármutek na sociálních sítích vyjádřili někteří kolegové zesnulého herce.

„Se zlomeným srdcem jsem se dozvěděla o smrti svého přítele Heatha Freemana, talentovaného herce, režiséra, producenta, ale také skvělého kuchaře. Budeš mi moc chybět,” napsala na Instagramu Shanna Moaklerová, modelka a kamarádka herce.

Na svého kolegu si vzpomněl i herec Shiloh Fernandez, který Freemana označil za svého staršího bratra, kterého vždycky chtěl. „Jsem nadmíru vděčný za každou vteřinu, kterou jsem s tebou prožil,” napsal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám