Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Ready Player One před Králíčkem Petrem

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký film Ready Player One s podtitulem Hra začíná byl o víkendu nejnavštěvovanější v našich kinech. Nepříliš daleko za ním hopkal animovaný Králíček Petr.

Foto: Vertical Ent.

Tye Sheridan

Článek

Veleještěry, King Kongy a roboty smotal dohromady americký akční počin Ready Player One s prostoduchou zápletkou. Co filmu schází na originalitě, to dohání triky a efekty. Téměř celý se odehrává ve virtuální realitě Oasis, kde bojuje chudý a odstrkovaný sirotek se zlou korporací.

Králíček Petr je název animované rodinné komedie. Králík si žil bezstarostně spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní – a už vůbec ne se zvířaty. A tak začíná bizarní válka o teritorium.

Foto: Cinemart

Třetí místo patří vcelku dobře hodnocené české tragikomedii Tátova volha. Matka a dcera v ní hledají tajemství zesnulého otce. Už jen sestava dobrých herců zřejmě nalákala dost diváků - mezi nimi Eliška Balzerová, Tatiana Vilhelmová, Bolek Polívka, Emília Vášáryová, Vilma Cibulková, Eva Holubová, Jana Plodková, Martin Myšička a Hana Maciuchová.

PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.Ready Player One: Hra začíná68 478
2.2.Králíček Petr48 151
3.3.Tátova volha22 310
4.1.Pacific Rim: Povstání18 992
5.-Sherlock Koumes11 356
6.5.Rudá volavka7 977
7.4.Tomb Raider7 389
8.7.Planeta Česko6 851
9.-Vezmeš si mě, kámo?6 460
10.6.Black Panther4 577
Zdroj: Unie filmových distributorů

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám