Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Padouch porazil Spider-Mana i opice

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký animovaný film Já, padouch 3 vede žebříček návštěvnosti českých kin. Stačilo mu 53 315 diváků za víkend.

Foto: Falcon

Film Spider-Man: Homecoming byl sesazen.

Článek

Animovaný Padouch Gru má spoustu problémů. Nechal utéct nejhledanějšího zlosyna na světě, a tak ho vyhodili z práce v Antipadoušské lize. Jeho Mimoni jsou navíc čím dál nespokojenější s tím, že už páníček není zlý. Nejmladší dcera Agnes touží po živém jednorožci, který bude neuvěřitelně heboučký. A do toho všeho se Gru dozví, že má dvojče, které je mu k nerozeznání podobné.

Druhé je další pokračování Spider-Mana s podtitulem Homecoming. Peter se v tomto díle víc sblížil s identitou pavoučího superhrdiny. Nadšený ze svých zážitků s Avengers se vrací domů, kde žije se svou tetou May (Marisa Tomei) pod bedlivým dohledem svého nového učitele Tonyho Starka (Robert Downey Jr.). Peter se snaží vrátit k běžnému životu, což mu komplikuje touha dokázat, že by Spider-Man mohl konat mnohem víc.

Třetí místo patří akční sci-fi Válka o planetu opic. Začíná dva roky po událostech předchozího snímku Úsvit planety opic. Z inteligentního šimpanze Caesara (Andy Serkis) se stal vůdce rozrůstajícího se společenství opic a je mu vnucena nová role válečného generála. Situace opičího klanu vedeného Caesarem je katastrofální. Jejich skupina ustoupila do lesů, kde se často utkávají v bitvách s lidskou armádou, vedenou nelítostným plukovníkem McCulloughem (Woody Harrelson).

Návštěvnost kin – poslední víkend
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.2.Já, padouch 353 315
2.1.Spider-Man: Homecoming31 168
3.-Válka o planetu opic27 816
4.3.Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta9 910
5.5.Auta 38 929
6.-Milovník po přechodu7 140
7.-Pěkně blbě6 943
8.20.Oklamaný5 592
9.4.Transformers: Poslední rytíř5 521
10.7.Pobřežní hlídka2 429
Zdroj: Unie filmových distributorů

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám