Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Joker nikomu nedal šanci, Will Smith ostrouhal

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Joker má za poslední víkend v kinech 78 095 diváků, více než ostatní filmy v Top Ten dohromady. Hluboko pod ním skončili akční Blíženec i česká Národní třída.

Foto: Vertical Ent.

Joker

Článek

V Jokerovi režiséra Todda Phillipse se Joaquin Phoenix vtělil do neúspěšného komika Arthura. Léta ho odstrkují a zesměšňují, až se labilní herec mění v časovanou bombu. O snímku s retro atmosférou a skvělým soundtrackem se hovoří jako o jednom z favoritů letošních Oscarů.

RECENZE: Životní role. Phoenixův Joker ze sebe vydal vše

Kultura

Akční Blíženec s Willem Smithem je o nájemném zabijákovi. Získá informace, které neměl slyšet, a tak ho chce jeho zaměstnavatel nechat zlikvidovat. Koho však poslat na člověka, který je v tomhle oboru nejlepší ze všech? Ideální by byl Henryho dvojník. Film je podle recenzí i podle kasovního (ne)úspěchu docela slabý.

Foto: Negativ

Jan Cina a Hynek Čermák

Třetí je Ovečka Shaun ve filmu s podtitulem Farmageddon. Ovečka provádí lumpárny na farmě, když poblíž spadne z nebe mimozemšťanka. Shaun se rychle chopí nové příležitosti a vyráží na intergalaktickou misi na záchranu malé návštěvnice před ďábelskou vládní organizací, která se ji snaží chytit a zneužít pro své nekalé cíle.

Na čtvrté místo klesla domácí Národní třída s Hynkem Čermákem.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.1.Joker78 095
2.-Blíženec13 622
3.2.Ovečka Shaun ve filmu: Farmageddon11 599
4.3.Národní třída9 039
5.4.Román pro pokročilé7 649
6.5.Přes prsty6 513
7.6.Angry Birds ve filmu 25 998
8.39.Pražské orgie4 770
9.13.Parazit3 110
10.9.Psí kusy3  000
Zdroj: Unie filmových distributorů

Může se vám hodit na Sbazar.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám