Hlavní obsah

Žbirka a Mňága vystoupí na střeše brněnských trojčat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nevídaná sestava, Mňága a Žďorp a Meky Žbirka, zahraje 24. dubna na střeše brněnského komplexu Šumavská Tower. Během jarní online šňůry už kapela odehrála pět koncertů.

Foto: Marek Jelínek/Mall

Frontman Mňágy a Žďorp na střeše.

Článek

Mňága si už během první vlny pandemie zahrála na střeše valašskomeziříčského hotelu Apollo ve výšce 11 pater. V sobotu 24. dubna v 19:00 vystoupá ještě o něco výše, na vrchol brněnského věžáku.

„Nikdy jsem nevěděl, jak přesně hudebníci zvládají pandemii, ale náš způsob mi naprosto vyhovuje. Mám sice zrovna trochu pocit, jaký jsem měl kdysi na letišti v Moskvě, když jsme odlétali točit desku do Číny – tedy že tentokrát jsem to opravdu trochu přehnal. Ale už není cesty zpátky, a tak sestavujeme playlist, omíláme Mekyho písničky, řešíme světla, drony, kdo uvaří guláš, a tak dál. Když chceš hrát na paneláku, musíš na něj vylézt,“ řekl zpěvák Petr Fiala.

Foto: zbirka.cz

Miro Žbirka

„Měli bychom být slyšet i v přilehlém parku zvaném Björnsonův sad a vidět z nedalekých kopců známých jako Planýrka. Trochu tomu pomůžeme přidanejma reprákama. Toť informace pro akční Brňáky,“ dodal.

Koncert bude k vidění na live.mnaga.cz po zakoupení vstupenky. Ta je k dostání na shop.mnaga.cz za 349 Kč. Skalní fanoušci si můžou koupit permanentku za zvýhodněných 1036 Kč, která platí i na pět dalších večerů s hostujícím Jarkem Nohavicou, Karlem Plíhalem, Romanem Holým nebo Vypsanou Fixou.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Výběr článků

Načítám